Nyitvatartás

Hétfő - Péntek : 8:00-18:00

Telefonszám

Bemutatkozunk

A Delfino Gyermekközpont  a 11. kerületben, hivatalos működési engedéllyel rendelkező felmenő rendszerű intézmény, amely a gyermekek és mindennapjaik igényeinek megfelelően lett kialakítva, egy 300 m2 es újonnan épült igényes, környezetbarát gyermekházban. 

Intézményünkben: magyar-angol nyelvű bölcsőde, magyar-angol nyelvű családi napközi és magyar-angol nyelvű óvoda várja az apróságokat. Intézményünk tutori rendszerben működik, mely a család és a közöttünk levő kapcsolat kulcsfontosságú eleme.Kiemelt pedagógiai célunk, hogy a gyermekek bölcsődei, óvodai élete során fejlesszük önbizalmukat, tágítsuk érdeklődési körüket és minél több siker élményben részesítsük őket.

Kiemelten foglalkozunk az egészséges táplálkozással és egészséges életmódra neveléssel. 

Választható, délutáni foglalkozásaink óvodás korú gyermekek részére szülői igény alapján: iskola előkészítő foglalkozások, mesekuckó, izgő-mozgó torna,kottatorna, tánc, nyelvtanfolyamok, születésnapi rendezvények.

A szülők részére a következő programokat kínáljuk: baba-mama klub, aktuális előadások meghívott vendégekkel.

Kiemelt szolgáltatásaink közé tartozik sóbarlangunk. A sós levegő jótékony hatásának köszönhetően az őszi-téli időszakban látványosan csökken a légúti megbetegedések miatt hiányzó gyermekek száma.

Gyermekközpontunk udvara helyet ad a gyermekek fantáziájának kibontakoztatására. Óriás ecsettel való közös festésre, az elkészült alkotások megcsodálására, a közös örömszerzésre. Játszókertünk pázsittal borított területe a nagymozgásoknak, játszótere az önfeledt mászásnak, homokozásnak ad teret.

Minden gyermek tehetséges valamilyen területen. Hivatásunk ezt dicsérettel erősíteni, és tudatosítani bennük.

Beiratkozás

Szabad férőhely esetén a beiratkozás a bölcsődében, a családi bölcsődében és az óvodában egész évben biztosított.


Írjon nekük

Az Ön neve
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.
Hibás

Delfino Kreatív gyermekközpont

Egy csoda gyermeksziget